by VT VT
Dosad je ova serija digitanih satova bila predviđena za čitljivost u rasponu od 60 do 200 m (visina znakova 15-45cm). Sada postoje i Bodet modeli svjetlećih LED digitalnih vanjskih satova optimalno vidljivi sa udaljenosti do 40 m (visina znakova 10 cm).

Idealni za vanjsku upotrebu

HMT (sat-minuta- temperatura) LED 10 i HMS (sat-minuta-sekunda) LED 10 satova posebno su dizajnirani za nepovoljne vremenske uvjete i promjene temperature. Osim toga, LED diode visoke svjetlosti pružaju izvrsnu čitljivost noću ili u sjenovitim okruženjima. Za jednostavno korištenje i konfiguraciju, postoji automatska postavka svjetline ovisna o vremenskim uvjetima i vremenu. Svaki model dostupan je u jednostranoj ili dvostranoj verziji te u tri boje: bijela, crvena ili žuta.
 
Idealni su za škole, stanice, parkirališta
 
Ovi novi vanjski satovi imaju visinu znakova od 10 cm, što daje optimalnu udaljenost čitanja do 40 m. Njihov digitalni zaslon omogućuje brzo i lako čitanje. Idealne su za uporabu u školskim prostorima, na postajnim platformama ili na parkiralištima.
 
Mjerenje vremena je od vitalne važnosti u određenim područjima, a Bodet Time pruža rješenja vremenske sinkronizacije za satove umrežene unutar iste zgrade. Ovi sustavi jamče pouzdan, točan i identičan prikaz vremena.
 

Preuzeto sa Bodet