by VT VT

Budući da želimo zadovoljiti sve potrebe, našu ponudu satova Profil 700 proširili smo s 3 nova sata koja su savršeno prilagođena potrebama tržišta željezničkog i zračnog prometa: Profil 750, 760 i 780.

Nenametljivi, bezvremenski i univerzalni, odgovaraju svim arhitektonskim stilovima transportnog sektora i upotpunjuju cijeli naš asortiman satova. Ovi novi satovi mogu biti montirani na sva mjesta gdje ljudi prolaze. Savršeno su prilagođeni ulaznim hodnicima, peronima, hodnicima i podzemnim prostorima kolodvora, metroa, tramvaja ili zračnih luka. Omogućuju brzo i jednostavno očitavanje na bilo kojoj udaljenosti sa svojom kazaljkom sat-minuta ili sat-minuta-sekunda, kao i čitljivost od 50 do 80 m ovisno o promjeru sata.

ROBUSNI SATOVI
Dizajnirani za najteža vanjska okruženja i sposobni izdržati sve klimatske uvjete, Profil 750, 760 i 780 podnose ekstremne temperature od -20°C do +55°C, kao i jake kiše i čišćenje pod visokim pritiskom. Zadovoljavaju najviše standarde nepropusnosti (IP54 kao standard ili IP65 kao opcija).
Budući da vanjski satovi mogu biti izloženi vandalizmu, zahvaljujući svom polikarbonatnom staklu, Profil 750, 760 i 780 podnose vanjske udare poput udaraca kamena (IK 08 kao standard/IK09 kao opcija).

PRILAGODLJIVOST

Profil 750, 760 i 780 satovi su prilagodljivi kako bi zadovoljili sve potrebe:

  • 3 promjera po izboru: 50 cm, 60 cm ili 80 cm
  • Jednostrani ili dvostrani
  • Polikarbonat ili kaljeno staklo
  • 3 oznake na brojčaniku za prilagodbu vizualnim navikama ili arhitektonskim stilovima
  • Osvjetljenje kao opcija
  • Sinkronizacija: IMPULSE, AFNOR, NTP, GPS i radio (ALS ili DCF)
  • Prikaz sat-minuta ili sat-minuta-sekunda

ZAŠTO JE PRIKAZ TOČNOG VREMENA VAŽAN U MREŽI ŽELJEZNICE ILI ZRAČNE LUKE?

U željezničkom i zračnom sektoru prikazivanje točnog vremena ključno je za putnike i zaposlenike. Oslanja se na preciznost vremena za koordinaciju operacija preko mreža željeznica i zračnih luka za upravljanje odlascima i dolascima, predviđanje kašnjenja, itd. Jedinstvena vremenska referenca mora biti raspoređena na svim uređajima u IT mreži kako bi se postigla sinkronizacija, posebno na satovima, računalima, automatima za prodaju karata , sustavima videonadzora, radiokomunikacija, pultovima za ukrcaj, telefonima…..