Ova web stranica koristi ili se može koristiti kolačićima (cookies). Nastavkom pregledavanja pristajete na uporabu svih kolačića. Ako želite znati više ili odbiti suglasnost, kliknite ovdje.

Vijesti - 10/2016

Objavio Vlado 05/10/2016 0 Komentar(i) Novosti,

UNIVERZALNI PRETVARAČ DM5S ( CAMILLE BAUER)

Predstavljamo Vam univerzalni, programibilni pretvarač električnih veličina visoke točnosti za sustave distribucije i prijenosa električne energije te industrijska postrojenja.
Prednosti:
- fleksibilnost - sa jednim uređajem možete pokriti mnoge namjene
- jednostavnost - svatko može programirati i / ili rukovati uređajem
- sigurnost - programiranje sa ili čak i bez napajanja
- točnost - signali predstavljaju pravi mjerni rezultat
- švicarska kvaliteta i jamstvo 36 mjeseci

Detaljnja specifikacija na www.abaton.hr .
 
KOMPAKTNI MODULARNI SUSTAV MIC-7500
 
Advantech MIC-7500

Pasivno hlađeno industrijsko računalo sa mnoštvom priključaka te mogućnosti proširenja modulima koji omogućuju korištenje dodatnih PCI ili PCIe kartica, odnosno diskova. U SSD izvedbi, računalo je kompletno bez pokretnih dijelova.
 
VAŽNO JE ZNATI:
 
Meinberg LANTIME M300/GPS/PPMOS-3

Model time servera koji u oznaci modela ima i PPMOS-3 razlikuje se od standardnog modela M300/GPS jer ima dodatne izlaze i to:

3 x Programmable Pulse output (e.g. PPS; PPM; PPH...), Photo-MOS output, make contact (400VAC/DC; 150mA ); 2pin DFK connector
Uređaji su dizajnirani za mjerenje električnih veličina u elektrodistribuciji, industriji i zgradarstvu. Mogu se mogu koristiti za prikupljanje i prikaz potrošnje električne energije, standardnih električnih varijabli, kao što su struje, naponi, frekvencije, snage, kao i harmonici do 56.. Svi parametri se mogu postaviti putem zaslona osjetljivog na dodir. Modbus RTU (485) sučelje je dostupno za spajanje uređaja na višim ranga sustava.
Ovi uređaji povoljnih cijena imaju osnovne funkcionalnosti mjernih pretvarača za jednofazne ili trofazne sustave.
Tagovi: Sinax Sineax